Primær titel:
Kropspsykoterapeut MPF

Fornavn
Bodil

Adresse
Søskrænten 146

Sekundær adresse
Søholmvej 23

Tlf.
21928919

E-mail
bodil@timeart.dk

Sekundær titel:
(Traumeterapeut)

Efternavn:
Boss Nielsen

Postnummer:
8260 Viby J

Sekundær postnummer:
8260 Viby J

Mobil:
21928919

Website:
www.timeart.dk

(Intet billede)

 

Uddannelse:
Somatic Experiencing® Practitioners.2006. Can. Mag. Æstetik og Kultur + Dramaturgi, Aarhus Universitet. MA in Expressive Arts Therapy + CAGS, Certificate of Graduate Studies for Expressive Arts Trainers, European Graduate School, Schweiz. Neuropsykologi. Nervesystemets funktion og udvikling. Sansemotorik og psykologi, hos Marianne Bentzen. Stifinderprogrammet – et lederudviklingsprogram for ledere og mellemledere, www.pathfinder.dk. Kunsten at løse konflikter. Grunduddannelse i Konfliktløsning, Center for konfliktløsning i Kbh. Træningsprogram for personaleledelse og administratorer, udviklings- og uddannelsesledere v. Helen Bundgaard Sørensen og Jørgen Svava Lind, Gestalt Akademiet i Skandinavien. "Når ledelse kommer indefra". Lederkursus Bodynamic Inst.

Terapeutiske tilbud:
Traumebehandling, krop- og kunstterapi. Behandling af akut stress og udbrændthed. Art Based Coaching.

Henvender sig til:
Voksne, unge, par, personalegruppe.

Fremmedsprog:
Engelsk

Arbejdserfaring:
Supervision af ledere og personalegrupper i offentlige og private virksomheder. Uddannelsesudvikler af Den Indre Pilot på Kaospilotuddannelsen. Egen kursusvirksomhed med undervisning og træning i Art Based Coaching. Projektleder for div. Kunst- og kulturprojekter. Interkulturel konsulent.

Engagement:
Mere liv i livet. Sætter som psykoterapeut og konsulent fokus på hvordan vi kan få en tilfredstillende omsætning af vores menneskelige potentiale. Har en ressorceorienteret tilgang til både det enkelte menneske og samfundsmæssige spørgsmål.