Primær titel:
Psykolog

Fornavn
Vibeke

Adresse
H. C. Andersens Boulevard 47 st. tv.

Tlf.
22836122

E-mail
vhogsted@hotmail.com

Sekundær titel:
(Supervisor)

Efternavn:
Høgsted

Postnummer:
1553 København V

Mobil:
22836122

Website:
www.ptsd.dk

Profilbillede
 

Uddannelse:
Jeg er aut. psykolog og specialist i psykotraumatologi. SE-practitioner siden 2008 og NARM-terapeut siden 2014 (en slags overbygning på SE uddannelsen vedr. udviklingstraumer - læs venligst yderligere på min hjemmeside www.ptsd.dk). Civiløkonom (sprog og økonomi - SPRØK - fra Handelshøjskolen i København)

Terapeutiske tilbud:
Jeg behandler PTSD, traumer, angst, depression, stress, smerter/sygdom (eks. irritabel tyktarm, smerter efter traumer o.lign.), senfølger på seksuelt misbrug, spiseforstyrrelser, personlig udvikling. På min hjemmeside www.ptsd.dk kan du orientere dig yderligere om de metoder, jeg anvender i behandling. Jeg kan lide at mestre kompleksiteten af at arbejde med flere metoder og er bredt efteruddannet.

Henvender sig til:
Jeg henvender mig til klienter, der ønsker behandling/personlig udvikling. Og jeg henvender mig til behandlere eller andre fagfolk, der har brug for supervision, undervisning og workshops. Jeg coacher ledere og andre om arbejdsforhold med et afsæt i den viden, jeg har som civiløkonom og som psykolog - evt. med kontakten til den kropslige visdom, som vi alle kan lære at få kontakten til ved at sanse vores krop og etablere en kropslig forankring.

Fremmedsprog:
Dansk, engelsk, delvist tysk og fransk. Jeg kan forstå klienter, som taler norsk og svensk, men jeg kan ikke selv tale sprogene.

Arbejdserfaring:
12 års arbejdserfaring som psykolog. Erfaring fra flere ansættelser hvor jeg har behandlet traumer, sådan som det kræves til specialist i psykotraumatologi. I dag arbejder jeg med beskæftigelse og har sideløbende klinik.

Engagement:
Jeg er meget engageret i psykoterapi, som inkluderer krop og nervesystem i behandlingen. Jeg har en særlig interesse omkring at behandle kropslige smerter, eks. irritabel tyktarm - og interesse i at kunne behandle traumer på mange niveauer med SE-metoden og med NARM-metoden. Jeg laver workshops og giver supervision og kan lide at se mennesker udvikle sig med det iboende potentiale, som enhver har.