Primær titel:
Psykolog (overenskomst med den offentlige sygesikring )

Fornavn
Ulrik

Adresse
Krudtløbsvej 97

Sekundær adresse
Anders Henriksens Gade 1, 1. th.

Tlf.
40 46 99 67

E-mail
ulrik3@gmail.com

Sekundær titel:
(Supervisor)

Efternavn:
Jørgensen

Postnummer:
1439 København K

Sekundær postnummer:
2300 København S

Mobil:
40 46 99 67

Website:
www.ulrikj.dk

Profilbillede
 

Uddannelse:
Jeg er uddannet cand. psych. fra Københavns Universitet fra 1983. Er autoriseret og godkendt af Dansk Psykologforening som specialist i psykoterapi.Jeg har certificerede uddannelser i Gruppeanalytisk Psykoterapi og Somatic Experiencing® (SE), men har desuden deltaget i kurser i Eye Movement Desensitization Reprosessing (EMDR), Kognitiv Adfærds Terapi (CBT), Prolonged Exposure (PE), Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT), Acceptance and Committment Therapy (ACT) og klinisk hypnose.

Terapeutiske tilbud:
Jeg behandler bl.a.: • Psykiske traumer som følge af vold, krigsoplevelser, ulykker, tab, tortur og katastrofer. • Angst • Depression • Eksistentielle problemer • Sorg og kriser • Familie- og parforholdsproblemer

Henvender sig til:
Unge, voksne, par og familier, samt personer med anden etnisk baggrund end dansk.

Fremmedsprog:
Engelsk

Arbejdserfaring:
Jeg har 30 års erfaring som psykoterapeut, hvoraf jeg i 25 år har haft psykotraumatologien som mit primære arbejdsområde, og 10 år som direktør for OASIS – Behandling og rådgivning for flygtninge. Har arbejdet som konsulent for forskellige humanitære organisationer og rehabiliteringscentre, herunder Dansk Røde Kors, Red Barnet, OASIS og Dignity.

Engagement:
Medlem af SE-foreningens forskningsudvalg og kursus- og konferenceudvalg.