Primær titel:

www.ediththaarup.dk

Profilbillede

Uddannelse:
Exam. Intuitiv Coach (2007). Cert. Somatic Experiencing® Practitioner (2007). Exam. supervisor, (Den Sociale Højskole, Kbh. 2001). PD. i pædagogik, forsøgs- og udviklingsarbejde (Danmarks Pædagogiske Universitet 1999). Exam. Børne- og familieuddannelse (Den Sociale Højskole. Kbh. 1998). Socialpædagog (1977).

Terapeutiske tilbud:
Chok- og traumeterapi - krisehjælp - stresshåndtering - supervision og coaching - proceskonsulent i organisationer.

Henvender sig til:
Unge,voksne, par og familier samt medarbejdere og teams i private og offentlige virksomheder.

Fremmedsprog:
Engelsk, norsk og svensk

Arbejdserfaring:
Mere end 30 års erfaring i psykosocialt behandlingsarbejde med unge, voksne og familier. Chok- og traumeterapi. Akut krisehjælp og stresshåndtering. Længerevarende sygdoms og sorgforløb. Individuel- og gruppesupervision i social, sundheds- og undervisningssektoren. Undervisning og træning i kollegial supervision. Individuel og team coaching. Mindfulness. Proces- og udviklingskonsulent i organisationer. Svendebjerggård Krisecenter Region H, DSV, souschef. Egen praksis siden 2002.

Engagement:
Medlem af SE foreningen