Primær titel:

www.bjergland.dk

Profilbillede

Uddannelse:
NARM practitioner v/ Laurence Heller 2013. DARE kursusforløb i tilknytning og relationsarbejde v / Diane Poole Heller. SE practitioner v/ Diane Poole Heller og Raja Selvam 2010 Gestaltterapeut 2005. Cand. mag. i kunst og kulturstudier, Århus Universitet 1995

Terapeutiske tilbud:
Psykoterapi mhp forløsning af chok, traumer og eksistentielle problemer. Coaching af medarbejdere og ledere for at højne trivslen på arbejdspladsen og blive stressfri og glad. Undervisning i grupper: psykoedukation, tilknytning, mindfulness, krop og selvværd.

Henvender sig til:

Fremmedsprog:

Arbejdserfaring:
Egen praksis med terapi og coaching siden 2004 Ekstern coach Gymnasielærernes Landsorganisation for stressede og udbrændte lærere siden 2005. Uddannelsesterapeut for studerende på Københavns Gestalt Institut. Sideløbende hermed har jeg haft projektansættelser i kommuner, hvor jeg har undervist i psykoedukation for kontanthjælpsmodtagere og haft individuel samtaler med dem mhp at højne selvværd og tillid til egne evner. Undervisning og foredrag for medlemmer af ingeniørernes fagforening IDA, oplæg om stress og mindfulness i Nordea, Røde Kors og Helsingør Sygehus. 25 - 30 års arbejde med egne processer har givet en fortrolighed med de mange aspekter og nuancer i det menneskelige udviklingsforløb.

Engagement:
Gennem samtale og nærvær arbejder jeg med klientens hele organisme for at skabe større kapacitet til at rumme livet og historien. Det er min erfaring, at problemerne opstår, når vi ikke magter realiteterne fra fortid og nutid, men har lukket os for dem, hvilket skaber de ubalancer, vi kender som stress, angst og depression. Jeg er derfor engageret i at opbygge evnen hos den enkelte til at integrere og rumme, og bruger her mindfulness, SE og hele den nye neuroaffektive metodik. Mine klienter tæller mennesker, der har mistet energi og handlekraft og er gået i stå i angst og frygt. Eller blot mennesker, der gør en indsats for at blive bedre ægtefæller, mødre, fædre eller professionelle. Ledere og medarbejdere, der ramt af stress, ikke kan få hverdagen til at hænge sammmen længere har min særlige bevågenhed, da det ofte er på arbejdspladserne vore personlige problemer slår igennem.