Primær titel:
Psykoterapeut MPF

Fornavn
Helle

Adresse
Vesterbrogade 18

Tlf.
26 20 39 28

E-mail
mail@helledueholm.dk

Sekundær titel:
(Kropspsykoterapeut)

Efternavn:
Dueholm

Postnummer:
1620 København V

Mobil:

Website:
www.helledueholm.dk

Profilbillede
 

Uddannelse:
Psykoterapeut, kropsterapeut, Mindfull-psykoterapi / MindSight, Mindfulness-lærer, uddannet i Attachment / tilknytningsproblematikker i traumer og PTSD, SE Practitioner Oprindelig cand.jur.

Terapeutiske tilbud:
Fokus på kroppen - for at få en holdbar integration af dit terapeutiske arbejde er det vigtigt hele tiden at have kroppen inddraget i arbejdet. Det gælder uanset om vi sidder og arbejder i stolene, eller om vi vælger at arbejde med dig liggende på briksen. Tilknytningsproblemer - som kan vise sig i usikre parforhold, mistillid, jalousi eller mange brud og skilsmisser. Sorg og tab. Selvværdsproblemer. Særlig Sensitivitet. Angst- og panikangst. Terapien vil altid blive tilpasset dine individuelle behov i en fælles aftale som vi indgår når du begynder forløbet.

Henvender sig til:
Voksne - børn alene efter aftale. Du kan både indgå i et løbende terapeutisk arbejde med mig, eller få akut bistand i en pludselig opstået krisesituation.

Fremmedsprog:
Engelsk

Arbejdserfaring:
Privatpraktiserende krops- og psykoterapeut siden 2002, samt akut-kriseterapeut for alarmcentraler for rejseforsikringer. Mindfulness- instruktør + Stress-coach siden 2003 Virksomhedskonsulent og underviser i Mindfulness og MindSight (anvendt Mindfulness) Oprindeligt uddannet cand.jur og arbejdet en lang årrække i udlandet med international politik og konfliktløsning.

Engagement:
Jeg vil gerne bidrage il at gøre dit liv mere fyldestgørende for dig, hjælpe dig til at være fuldt tilsted og nærværende, hvad enten det er i forholdet til dine kære eller i hvad du iøvrigt brænder for. Jeg vil gerne vise dig hvordan du kan genskabe din alliance med din intelligente krop. Den er din bedste ven og har masser af viden der kan hjælpe helingsprocessen i hele dit liv. Min profesionelle ambition er at være åben og klar og fagligt velfunderet - jeg er meget engageret i den nyeste forskning indenfor neurospykologi og tilknytning samt bearbejdning af traumatiske oplevelser og øvrige stresstilstande. For tiden går jeg op i at udvikle koncepter indenfor Det Robuste Menneske - hvordan overlever jeg mit liv ?