Primær titel:
Psykolog (overenskomst med den offentlige sygesikring )

Fornavn
Bjørn

Adresse
Lillegårdsvej 9

Sekundær adresse
Lykkesholm PsykologPraksis, Lykkesholms Allé 5 E

Tlf.
0045 33255030

E-mail
psykologbjoernjacobsen@hotmail.com

Sekundær titel:
(Kropspsykoterapeut)

Efternavn:
Jacobsen

Postnummer:
3450 Allerød

Sekundær postnummer:
1902 Frederiksberg C

Mobil:
0045 40949896

Website:
psykologbjoernjacobsen.dk

Profilbillede
 

Uddannelse:
Psykolog fra Københavns Universitet. Efteruddannet i IAGF`s 3-årige uddannelse i gruppeanalytisk psykoterapi. Efteruddannet i kropsorienteret psykoterapi hos BodyNamic Institute. Bodynamic uddannelse i chok-traumeterapi v/ Marianne Bentzen o.a. Peter Levines 3 årige chok-traume uddannelse i Somatic Experiencing : Somatic Experiencing Practitioner. Arbejde med krop, energi, følelser, personlige kvaliteter og spritualitet hos Bob Moore. Personlig vækst og spiritualitet hos Jes Bertelsen.

Terapeutiske tilbud:
Jeg kombinerer psykoterapi og kropspsykoterapi med særligt fokus på nænsom følelsesforløsning, afbalancering af nervesystemet og hjertekohærens. Det sidste med baggrund i en gradvis løsnen af åndedrættet. Der sættes fokus på at styrke evnen til selvafgrænsning og etablere et trygt fokus, en kontakt med egne behov og centrering i egen krop/psyke. Jeg har en særlig interesse i at hjælpe mennesker der lider under et stort følelsesmæssigt pres, herunder chok- eller traume ramte. Der arbejdes med stresshåndtering og selv afbalancering såvel individuelt som i workshops.

Henvender sig til:
Terapi til unge og voksne, herunder parterapi.

Fremmedsprog:
Engelsk Norsk Svensk

Arbejdserfaring:
Igennem 25 år psykolog med bred erfaring fra kommune, sygehus og privat praksis. Siden 1997 i fuldtids praksis. Autoriseret psykolog. Specialist i psykoterapi.

Engagement:
Jordforbindelse, centrering og afgrænsning. Krop/psyke afbalancering, kohærens og spiritualitet.