Primær titel:
Psykolog

Fornavn
Jane

Adresse
Stoltenbergsgade 1 st th

Tlf.
21438069

E-mail
jane.baekgaard01@gmail.com

Sekundær titel:
(Supervisor)

Efternavn:
Bækgaard

Postnummer:
1576 København V

Mobil:
21438069

Website:
www.janebækgaard.dk

Profilbillede
 

Uddannelse:
Cand.psych.Københavns Universitet 1984.
Autoriseret Psykolog Medlem af Dansk Psykolog Forening.
Specialist og supervisor i psykoterapi og børnepsykologi.
Videreuddannet i Kropsorienteret Psykoterapi, Bodynamic Institute. Practitioner i Somatic Experiencing af Peter Levine. Licens fra Heart Math Institute i deres Stress Relief Program. Uddannet Konfliktcoach hos Lars Mogensen og Henrik Heilmann.

Terapeutiske tilbud:
Terapi/coaching, individuelt, par- og familier. Formidling/undervisning til fagpersoner, supervision samt leder- og personaleudvikling.


Henvender sig til:
Voksne, børn, unge og fagpersoner. Enkeltpersoner, par og familier. Supervision til fagpersoner bredt der arbejder med mennesker i alle aldre.                                                                                                                     Arbejder både indenfor det kliniske og organisatoriske område

Fremmedsprog:
Engelsk

Arbejdserfaring:
31 års bred psykologerfaring fra kommunalt, amtsligt og privat regi

Engagement:
Vækst og udvikling hos os mennesker- både i forhold til os selv og hinanden. Kærlighed og relationer er de vigtigste livsingredienser- og samtidig de mest udfordrende for os. At lære at tænke sundt. Livet er en lang øvelse i næstekærlighed, forsoning og tilgivelse- i forholdet til os selv og hinanden.