Primær titel:

Website:

Profilbillede

Uddannelse:
Medlem af Dansk Psykologforening. Medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Autoriseret psykolog (Danmark, 2004). MA Psychology ( Lesley University, Boston, USA, 2001. Psykoterapeut og hypnoterapeut (Alchemy Institute, USA, 1995). Kropsterapeut (Osho International, 1992).

Terapeutiske tilbud:
Individuel og parterapi. Specialeområder: depression, angst, traumer, incest, fobier, selvværd, konflikter, stress, udbrændthed, PTSD, kriser, spiseforstyrelser og voksne børn af alkoholikere. Terapeutiske redskaber: samtale, kropsorienteret psykoterapi, Hypnoterapi, Gestaltterapi, Indre barn, Mindfullness, Coaching, regressionsterapi.

Henvender sig til:

Fremmedsprog:

Arbejdserfaring:
Psykolog og psykoterapeut siden 1992. Underviser i psykologi og psykoterapi bla. i Norge. Supervisor for Brunhilde kvinderådgivning i København. Egen praksis på Frederiksberg

Engagement:
Somatic Experiencing