Primær titel:
Psykolog

Fornavn
Tove

Adresse
Gulddyssevej 3, Gundsømagle

Tlf.
46789797

E-mail
tmejdahl@hotmail.com

Sekundær titel:
(Supervisor)

Efternavn:
Mejdahl

Postnummer:
4000 Roskilde

Mobil:
24266797

Website:
www.tmejdahl.dk

Profilbillede
 

Uddannelse:
Aut.psykolog,specialist og supervisor i børnepsykologi, SEP, medunderviser på uddannelsen i den NeuroAffektive Relationelle Model "NARM" Efteruddannelse i: Chok/traume behandling, hypnose, psykodrama, gestaltterapi mv.

Terapeutiske tilbud:
supervision, undervisning og foredrag, supervisions/træningsgrupper. Sessioner og supervision til studerende på NARM-træningen.

Henvender sig til:
fagpersoner der ønsker faglig og personlig udvikling, personalegrupper/teams i den offentlige sektor og opholdssted/familieplejeområdet.

Fremmedsprog:
Engelsk. Forstår norsk og svensk

Arbejdserfaring:
Ti år i den offentlige sektor - PPR og børnefamilieafdeling under socialforvaltning. Blev selvstændig i 2001 - har som selvstændig arbejdet med flygtninge, børne-familiesager, supervision og træning af personalegrupper samt meget varieret klient arbejde.

Engagement:
Faglig, personlig og spirituel udvikling. Optaget af hvordan tidlige traumer (fosterliv, fødsel, spædbarnetid)lagrer sig som overlevelsesmønstre i organismen og former personligheden på den baggrund. Dr. Laurence Hellers NeuroAffektive Relations Model NARM er jeg meget engageret i. Jeg har fulgt Laurences arbejde i mange år, og jeg deltager som senior assistent på den 2-årige NARM-træning. Det andet hold afsluttes okt. 2016. Næste hold starter maj 2017 se www.narm.dk